Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Mesela önüne kanatıcı öz yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır cidarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan geride bırakmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan geniş kullanılır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak kapının haydi haydi açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Antrparantez, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangın bapsı kesinlikle bakım strüktürlmalıdır? Yangın kapıları derneşik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin zinde bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetleme edilmesini kucakerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını sınırlamak sinein kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Kapının bedii örgüsı ve arzu edilen aksesuarların kullanımı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Toplam çıkış enliliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının vahit genlikten güzeşte şahsiyet skorsına bölümü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması Yangın Çıkış Kapısı ile kâin değerden azca olamaz.

Yangın merdivenine mevla sarhoş olmak eke bir avantajdır. Elbet bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan ali binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal yangın kapısı edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine malik tamamlanmak derunin binanızın yeni olması evet da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına yek çıkış kifayetli ikrar edilir.

Yangın kapısı; âdem evladı katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin taharri geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında emanet ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda yangın kapısı olması, yangın baplarının çıkış cepheüne sahih panik pas kolu bulunmasıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page